Echte aandacht is zo belangrijk

Wij zijn Eric en Sibylla de Haas

Eric werkt sinds 2012 als manager in de ouderenzorg waar hij onder andere verantwoordelijk was voor een locatie waar mensen met dementie wonen. Sibylla heeft een eigen tekst- en communicatiebureau gehad en heeft bij Fontys Hogescholen gewerkt als docent en coach van studenten uit diverse studies en verschillende jaren. In april 2021 hebben we Zilverpoort geopend.

Hoe zijn wij daar zo toe gekomen?

Naast dat Eric manager in de zorg is, hebben wij privé te maken met familie met dementie. We hebben gezien dat echte aandacht voor je familielid met dementie heel belangrijk is. En die echte aandacht, die ontbreekt regelmatig want dit kost tijd…en die tijd is niet altijd beschikbaar. En dat gaat ten koste van het welzijn.  De visie van Het Andere Wonen is juist dat welzijn dat voorop staat, uiteraard naast passende en kwalitatief goede zorg. Die visie spreekt ons bijzonder aan. Dus toen wij de kans kregen zelf een lokatie te openen hebben wij die benut. In april 2021 zijn wij gestart met Het Andere Wonen Zilverpoort (aan de Zwartbroekweg ) in de wijk de Maaspoort in Den Bosch. Dit is een groene wijk die is ontstaan in de jaren ’70. Wij wonen zelf ook in het appartementencomplex, wij zijn er dus 24 uur per dag.

Het Andere Wonen Zilverpoort bestaat uit 16 zorgappartementen, waar mensen zelfstandig wonen binnen een beschermde omgeving. Met elkaar voor elkaar zorgen, samen het leven zo goed en prettig mogelijk leiden. Activiteiten die aansluiten op hoe het leven er altijd heeft uitgezien en waar behoefte aan is. Niets moet, alles mag! De kwaliteit van leven staat voorop met zorg en persoonlijke aandacht voor iedereen. Ook voor de familie, die een belangrijke rol speelt bij ons. Met een team van professionele en betrokken medewerkers bieden wij een veilig en warm thuis, waar welzijn en zorg hand in hand gaan.

Wilt u meer weten? Wij spreken u graag!

“Met een team van professionele en betrokken medewerkers bieden wij een veilig en warm thuis, waar welzijn en zorg hand in hand gaan.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Zilverpoort?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.