Echte aandacht is zo belangrijk

Wij zijn Eric en Sibylla de Haas en wij wonen sinds 2008 met heel veel plezier in Brabant.

Eric werkt sinds 2012 als manager in de ouderenzorg waar hij onder andere verantwoordelijk is voor een locatie waar mensen met dementie wonen. Sibylla heeft een eigen tekst- en communicatiebureau en werkt sinds een jaar of zes bij Fontys Hogescholen als docent en coach.

Naast dat Eric manager in de zorg is, hebben wij privé te maken met familie met dementie. Dit heeft ons ertoe gebracht de kans te grijpen Het Andere Wonen Zilverpoort te starten. Binnen Het Andere Wonen Zilverpoort bieden wij 16 zorgappartementen, waar mensen zelfstandig kunnen wonen binnen een beschermde omgeving. Met elkaar voor elkaar zorgen, samen het leven zo goed mogelijk leiden. Activiteiten die aansluiten op hoe het leven er altijd heeft uitgezien en waar behoefte aan is. De kwaliteit van leven staat voorop met zorg en persoonlijke aandacht voor iedereen. Ook voor de familie, die een belangrijke rol speelt bij ons.

Medio april 2021 openen wij Het Andere Wonen Zilverpoort aan de Zwartbroekweg 420B in de wijk de Maaspoort in Den Bosch. Wij gaan hier zelf ook wonen.
Met een team van professionele en betrokken mede-werkers bieden wij een veilig en warm thuis, waar welzijn en zorg hand in hand gaan.

“Met een team van professionele en betrokken medewerkers bieden wij een veilig en warm thuis, waar welzijn en zorg hand in hand gaan.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Zilverpoort?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.