LANGZAAM LEVEN EN MET AANDACHT VOOR ELKAAR

Het Andere Wonen…bijna net als thuis

Het Andere Wonen is het wonen als thuis, maar dan net anders. Bij Het Andere Wonen is het belangrijk dat iemand die zorg en ondersteuning nodig heeft in het dagelijkse leven, deze krijgt op een manier die past. Bijvoorbeeld omdat iemand deze ondersteuning en zorg nodig heeft vanwege geheugenproblematie. Wij kijken dan ook naar wat iemand nodig heeft waarbij we ook aandacht hebben voor hoe het leven eruit zag voor de zorgbehoefte ontstond.

Binnen Het Andere Wonen kan iemand met een vorm van geheugenproblematiek (en daarvoor ook geïndiceerd is door het CIZ, Centraal Indicatiekantoor Zorg) op een prettige en laagdrempelige manier wonen in een eigen appartement. Ook echtparen met een dubbele indicatie zijn welkom bij Het Andere Wonen Zilverpoort. Welzijn staat voorop en goede passende zorg is een basisvoorwaarde als u komt wonen bij Het Andere Wonen Zilverpoort.

“Met een team van professionele en betrokken medewerkers bieden wij een veilig en warm thuis, waar welzijn en zorg hand in hand gaan.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Zilverpoort?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.