Dagbeleving op Zilverpoort

Je hebt de diagnose dementie gekregen. Of je partner, vader of moeder. Dat is schrikken, en roept vragen op. Hoe nu verder, hoelang kan ik nog thuis zelfstandig wonen, wat is er nodig aan hulp en waar vind ik die? Gelukkig is het vaak goed mogelijk om nog een flinke tijd zelfstandig met de nodige ondersteuning thuis te wonen. Een casemanager dementie kan je helpen in deze periode.
Het leven stopt niet bij de diagnose dementie. Alleen het organiseren hiervan is soms wat lastig. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om een zinvolle en leuke dag te hebben. Sterker nog, dit is juist van groot belang! Dit zorgt er namelijk ook voor dat je je gelukkiger voelt en een gevoel van eigenwaarde blijft houden, je doet er nog steeds toe.

En juist dat gevoel omarmen we bij Het Andere Wonen Zilverpoort. Wij vinden het belangrijk om van elke dag een ‘zo mooi mogelijke dag’ te maken. Dat doen we al voor de bewoners bij Het Andere Wonen Zilverpoort. Dat gevoel van ‘ertoe doen en erbij horen’ willen we meer mensen geven. Vandaar dat we medio juli met dagbeleving op Zilverpoort gaan starten. Naast de mensen die bij ons wonen verwelkomen we vaste gasten in de tuinkamer, op 3 dagen in de week (maandag, woensdag en vrijdag).

Bij dagbeleving op Zilverpoort leven we met elkaar het leven. Met de leuke en fijne dingen maar we steunen elkaar ook als het niet zo fijn is. Het is een plek waar je gezien wordt en aandacht is voor je talenten en interesses, je kunt zijn wie je bent. Met ondersteuning en professionele begeleiding vanuit Het Andere Wonen Zilverpoort.

Heb je belangstelling hiervoor, stuur een mail naar zilverpoort@hetanderewonen.nl
en we sturen de informatieleaflet.